top of page

Partners

Maak kennis met de partners van Dutch Music Export.

buma logo.png

Buma Cultuur ondersteunt en promoot het Nederlands muziekauteursrecht in zowel Nederland als in de belangrijkste exportmarkten voor de Nederlandse (niet per se Nederlandstalige) muziek. Het doel is het aandeel op de Nederlandse markt en buitenlandse markten te vergroten.
www.bumacultuur.nl

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.
www.fondspodiumkunsten.nl

MMF NL.png

Het MMF is het platform voor muziek managers waar problemen en zorggebieden binnen de muziekindustrie worden besproken, zoals zaken rond rechten organisaties, contractvormen, BTW-vraagstukken, internationalisering en subsidies.
www.mmfnl.com

Pop Coalitie.png

De Popcoalitie, een samenwerkingsverband van een groot aantal organisaties uit de pop- en dancemuzieksector, voert het gesprek met de overheid en de wetenschap om te komen tot gerichte investeringen in randvoorwaarden voor kennisontwikkeling, innovatie, export, financiering en human capital.

www.popcoalitie.nl

bottom of page