top of page

DIGITALE SYNC-MISSIE EUROPA

Met wat voorzichtig licht aan het eind van de tunnel is Buma Music in Motion optimistisch en zet de langverwachte digitale sync missie door. In samenwerking met Dutch Music Export gaat BMIM op een digitale road trip naar één van de belangrijkste gebieden in de muziekindustrie: Europa (en specifiek Duitsland, Frankrijk en Scandinavië). Op 30 juni start de eerste digitale missie in Amsterdam. Door met alle deelnemers fysiek samen te komen wordt het karakter van een traditionele sync missie behouden en tegelijkertijd creativiteit gestimuleerd door een nieuwe omgeving. Gedurende de missie bellen experts uit de focusgebieden in en krijg je de kans om jouw netwerk uit te breiden in elk van deze gebieden. Meer informatie vind je hier.


Datum: 30 juni 2021

Tijd: 09:30 - 20:00

Locatie: Wicked Grounds, Generaal Vetterstraat 55, Amsterdam


KOSTEN? HET IS GRATIS!

Deelname aan de digitale missies is gratis. Echter, er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken maken wij een selectie op basis van organisaties en functies om zo een zo divers mogelijke groep te creëren.

ANDERE SYNC-MISSIES

Geen interesse in de Europese misse, maar wil je je wel aanmelden voor een van de andere geplande missies naar het Verenigd Koninkrijk en/of de Verenigde Staten? Stuur dan een e-mail naar info@buma-music-in-motion.nl.

Comments


bottom of page