top of page

Handelsmissie Spanje & BIME Pro 2022

Internationale ambitie met betrekking tot Spanje en op zoek naar de juiste kennis en contacten? Ga dan mee op de handelsmissie naar Madrid en Bilbao tussen 24 en 28 oktober 2022.

In samenwerking met Spaanse muziekindustriepartners en de organisatie van BIME Pro Bilbao, organiseert Dutch Music Export in de laatste week van oktober een handelsmissie naar Spanje.

Op maandag 24 t/m woensdag 26 oktober vindt in het hart van Madrid een netwerkprogramma plaats waarbij Nederlandse managers en muziekprofessionals in de ochtend kunnen deelnemen aan dagelijkse netwerksessies met Spaanse muziekprofessionals.


Ook biedt het programma ruimte voor een aantal collectieve bezoeken aan muziekbedrijven. Onderdeel van de handelsmissie is een Nederlandse Showcase op dinsdagavond 25 oktober in Café Berlín.


Aansluitend aan de activiteiten in Madrid is er de mogelijkheid om door te reizen naar Bilbao voor de jaarlijkse BIME Pro conferentie, alwaar op donderdag 27 oktober de jaarlijkse Dutch Music Export showcase zal plaatsvinden in de prachtige zaal van Kafe Antzokia.


De conferentie BIME Pro - woensdag 26 t/m vrijdag 28 oktober - is de ontmoetingsplaats in Europa voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziekindustrie, tevens thuisbasis voor de AMCS (Atlantic Music Conferences Symposium), de jaarlijkse samenkomst van de Ibero-American Music Fairs.


Aanmelden Nederlandse showcase

Voor de showcases in Madrid en op BIME Pro Bilbao is plaats voor drie Nederlandse artiesten. De line-up voor de showcases wordt samengesteld in samenwerking met BIME Pro en de Spaanse industriepartners. Aanmelden kan tot 20 juni. Nederlandse artiesten die worden geselecteerd voor de showcases kunnen aanspraak maken op een tegemoetkoming in reis- en verblijfkosten. Lees hier meer over de gestelde criteria voor het ontvangen van showcase-support.Aanmelden Handelsmissie Dutch Music Export heeft op deze handelsmissie ruimte voor maximaal 10 Nederlandse muziekprofessionals. Interesse in deelname aan de handelsmissie, en voor het aanmelden van artiesten, stuur een e-mail naar: marcel.albers@dutchmusicexport.nl


Comments


bottom of page