top of page

Ontmoet China op ESNS2022

DME, Creative Holland en CSHARP (C#) brengen China naar ESNS met matchmaking sessie en panel.


Van alle muziekmarkten is China voor de komende jaren de spannendste. Nieuwe copyright wetgeving maakt dat de markt voor digitale muziekverspreiding in China in rap tempo groeit. En zodra we de Covid-restricties weer achter ons kunnen laten, biedt China ongekende mogelijkheden voor live optredens. Nieuwsgierig naar wat China voor jou kan betekenen? Laat je dan tijdens ESNS informeren over zaken doen in China en werk aan je Chinese netwerk via een matchmaking sessie.

Matchmakingsessie

Tijdens ESNS organiseren C-Sharp, Creative Holland en Dutch Music Export een matchmaking sessie. Hiervoor worden Nederlandse en Chinese muziekprofessionals aan elkaar gekoppeld. Deze matchmakingsessie vindt plaats op donderdag 20 januari van 10.00 tot 11.00 uur (Nederlandse tijd) Voor ESNS ligt de focus van de matchmaking op Chinese en Nederlandse bedrijven die actief zijn in de pop en de rock. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zich kort voorstellen, uitleggen wat ze kunnen bieden en aangeven welke vraag ze hebben. De voertaal voor de sessie is Engels. Vanwege de coronarestricties vindt de matchmaking sessie helemaal online plaats.

Datum: donderdag 20 januari

Tijd: 10:00 - 11:00 CETChina panel

Op woensdag 19 januari organiseren de genoemde partijen 10.00 tot 11.00 uur (Nederlandse tijd) een panel waarin China specialisten Paul Neuteboom, Michiel Roosjen en Merlijn Poolman vertellen over wat zij geleerd over zaken doen in én met China. Dit panel wordt gemodereerd door muziekjournalist en creatief ondernemer Martin van de Velde.

Het panel kan gevolgd worden door iedereen met een digitale toegangspas voor ESNS.

Datum: woensdag 19 januari

Tijd: 10:00 - 11:00 CET
留言


bottom of page