top of page

ma 14 jun

|

Bentong

Handelsmissie Wired Music Week

Dutch Music Export zal samen met 10 Nederlandse dance professionals de dance conferentie Wired Music Week bezoeken. Tijdens de handelsmissie worden verschillende netwerk activiteiten georganiseerd.

Registration is Closed
See other events
Handelsmissie Wired Music Week
Handelsmissie Wired Music Week

Tijd en locatie

14 jun 2021, 10:00 CEST – 19 jul 2021, 14:00 CEST

Bentong, Lot T1 - 08A, Genting Highlands, 69000 Bentong, Pahang, Malaysia

Over het evenement

Half Maart organiseert Dutch Music Export een handelsdelegatie  met Nederlandse dance professionals naar Wired Music Week. Wired Music Week is de grootste dance conferentie van zuid-oost Azië, en richt zich op zowel commerciële vormen van dance, als de meer underground vormen van house en techno.

De handelsdelegatie is gericht op Nederlandse dance professionals die (voornamelijk) repertoire van NL artiesten vertegenwoordigen.  Om in aanmerking te komen voor deelname aan de handelsdelegatie, zal iedere professional aannemelijk moeten maken dat Zuidoost-Azië (potentieel) een belangrijke markt is voor de  Nederlandse artiesten die hij of zij vertegenwoordigd. Dit kan bijvoorbeeld door middel van analyse van streaming-cijfers & (digitale) verkoop, interesse vanuit promotors, labels of andere aantoonbare vormen van interesse.

Voorafgaand aan de handels-delegatie wordt er met alle deelnemers een (verplichte) gezamenlijke workshop gehouden, gericht op het zakendoen in Zuidoost-Azië. Hierin wordt de de basis van de cultuur (van het zakendoen), de belangrijkste gebruiken en essentiële marktinformatie uiteengezet.   Hotelovernachtingen en conferentie registraties worden door Dutch Music Export verzorgd. Elke deelnemer dient echter wel zelf zijn of haar reiskosten te betalen.   

Aanmelden kan hier. In het aanmeldformulier wordt gevraagd om een bijlage up te loaden, waarin je kan laten weten wat jou beweegredenen zijn om mee te doen. Voeg ook een korte Engelse biografie van jezelf toe. Het aantal beschikbare plekken voor deze missie is beperkt, waardoor er per bedrijf of collectief slechts één persoon kan deelnemen. Wij zullen de kandidaten selecteren op basis van motivatie.  

Wil je meer info? Stuur een mail.

Deel dit evenement

bottom of page