top of page

Dutch Music Export op Primavera Pro Barcelona 2024

Meld je aan als artiest of delegate voor Primavera Pro 2024. 


Wat gaat er gebeuren?


Voor 2024 heeft Dutch Music Export - mede op verzoek van diverse stakeholders - besloten samen te werken met organisatie van Primavera Pro waardoor de mogelijkheid voor een tweetal Nederlandse artiesten ontstaat om deel te nemen aan de showcases. Tevens bieden we de mogelijkheid aan een beperkt aantal muziekprofessionals om deel te nemen aan het evenement.


Primavera Pro biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder paneldiscussies, workshops, keynote-presentaties, netwerksessies en showcases.


 

Over Primavera Pro 2024


Sinds 2010 is Primavera Pro een wereldwijde muziekconferentie die professionals en artiesten samenbrengt die het heden en de toekomst van de internationale muziekindustrie vormgeven. Het evenement wordt gehouden in Barcelona als onderdeel van Primavera Sound en dient als een ontmoetingsplaats om te verbinden, kennis te delen, ideeën te genereren en als platform dat de internationalisering van talent bevordert. Tussen 28 mei en 2 juni 2024 viert Primavera Pro zijn 15e editie.
  Hoe meld je je aan?


Mocht je als artiest of muziekprofessional interesse hebben om deel te nemen aan Primavera Pro, meld je dan voor 24 februari 2024 aan via één van de onderstaande links.

 

Meld je aan als Artiest

 

Meld je aan als Delegate

 

Aanmeldingen sluiten op 24 februari 2024.Vriendelijke groet,

Team Stichting Dutch Music Export

Comments


bottom of page