top of page

BIME 2021 - AANMELDINGEN ARTIESTEN EN DELEGATES


De negende editie van BIME vindt plaats van 27 tot 29 oktober 2021 in Bilbao. BIME is de primaire ontmoetingsplaats in Europa voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziekindustrie, en is tevens de thuisbasis voor de AMCS (Atlantic Music Conferences Symposium): de jaarlijkse samenkomst van de Ibero-American music fairs. Op donderdag 28 oktober vindt de jaarlijkse Dutch Impact Party plaats, waar plek is voor 3 Nederlandse artiesten. Daarnaast geeft Dutch Music Export dit jaar ook de mogelijkheid aan 10 Nederlandse muziekprofessionals om de conferentie te bezoeken.
AANMELDINGEN ARTIESTEN

De Dutch Impact Party tijdens BIME vindt plaats op donderdag 28 oktober in Kafe Antzokia. Reis- en verblijfkosten van artiesten die zijn geboekt voor de showcase worden vergoed door Dutch Music Export. Lees hier meer over de gestelde criteria voor het ontvangen van showcase support. Aanmelden van artiesten kan tot 25 juli via deze link. De line-up wordt geselecteerd door de programmeurs van BIME Festival.

AANMELDINGEN PROFESSIONALS

Dutch Music Export geeft 10 Nederlandse professionals de kans om een bezoek te brengen aan de BIME Pro conferentie. Hierbij worden de kosten voor hotel en conferentie registraties door Dutch Music Export vergoed. Wel wordt er van elke deelnemer verwacht de eigen vlucht te bekostigen. Aanmelden om in aanmerking te komen voor deelname kan via deze link. Bij de aanmelding wordt gevraagd om een korte motivatie.


Kommentare


bottom of page