top of page

Indieweek New York 2022

Showcase en HandelsmissieNet als in de afgelopen jaren zal Dutch Music Export ook dit jaar deelnemen aan Indieweek in New York. Deze snelgroeiende muziekconferentie wordt dit jaar gehouden van 13 tot 16 juni.

Tijdens Indie Week wil Dutch Music Export in samenwerking met organisator A2IM (een ‘not-for-profit trade’ organisatie die 500 onafhankelijke Amerikaanse muziek-labels vertegenwoordigt) en het Nederlands consulaat in New York een Dutch showcase organiseren in 'The Slipper Room'. Twee tot drie Nederlandse artiesten die reeds actief zijn in de US krijgen de kans om een showcase te spelen.

Dutch Music Export zal tevens tezamen met het Nederlands consulaat in New York een driedaags netwerkprogramma organiseren. Hierbij kunnen Nederlandse managers en muziekprofessionals deelnemen aan dagelijkse ontbijtsessies met Amerikaanse muziekprofessionals (labels, agents, venues, sync agents), te houden op het consulaat in New York. Tevens biedt het programma ruimte voor een aantal collectieve bezoeken aan Amerikaanse muziekbedrijven, verzorgen we ondersteuning bij het organiseren van één-op-één gesprekken met New Yorkse muziekbedrijven en bemiddelen we bij de toegang tot de A2iM Indieweek conferentie.

Indien je interesse hebt in deelname aan Indieweek NY 2022, en voor het aanmelden van artiesten, stuur je een e-mail marcel.albers@dutchmusicexport.nl


Comments


bottom of page