top of page

Handelsmissie Madrid & BIME Pro Bilbao 2023

Internationale ambitie met betrekking tot Spanje en op zoek naar de juiste kennis en contacten? Ga dan mee op Market Mission Spain naar Madrid en Bilbao tussen 23 en 28 oktober 2023.


Op basis van het succes van het afgelopen jaar en in samenwerking met Spaanse muziekindustrie-partners, de Nederlandse ambassade in Madrid en de organisatie van BIME Pro Bilbao, organiseert Dutch Music Export in oktober 2023 opnieuw een Market Misson naar Spanje.


Markt Mission Spanje


Op maandag 23 t/m woensdag 25 oktober vindt in het prachtige ‘The Music Station’ in het hart van Madrid een netwerkprogramma plaats waarbij Nederlandse managers en muziekprofessionals kunnen deelnemen aan dagelijkse netwerksessies met Spaanse muziekprofessionals. Ook biedt het programma ruimte voor een aantal collectieve bezoeken aan muziekbedrijven. Onderdeel van de Market Mission is tevens een Nederlandse Showcase op dinsdagavond 24 oktober Madrid en en writing camp met Spaanse songwriters.


BIME Pro Conferentie


Aansluitend aan de activiteiten in Madrid is er de mogelijkheid om op woensdagmiddag 25 oktober gezamenlijk per touringcar door te reizen naar Bilbao voor de jaarlijkse BIME Pro conferentie, alwaar op donderdag 26 oktober de jaarlijkse Dutch Music Export showcase zal plaatsvinden in de prachtige zaal van Kafe Antzokia.


De conferentie BIME Pro - woensdag 25 t/m zaterdag 28 oktober - is mede de ontmoetingsplaats in Europa voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziekindustrie, tevens thuisbasis voor de AMCS (Atlantic Music Conferences Symposium), de jaarlijkse samenkomst van de Ibero-American Music Fairs en wordt jaarlijks door honderden internationale muziekprofessionals bezocht.


Aanmelden Nederlandse showcase


Voor zowel de showcases in Madrid en op BIME Pro Bilbao is plaats voor drie Nederlandse artiesten. Deze drie artiesten spelen zowel de op showcase in Madrid als in Bilbao en worden tevens in staat gesteld deel te nemen aan het writers camp met Spaanse songwriters in Madrid. De line-up voor de showcases wordt samengesteld in samenwerking met BIME Pro en de Spaanse industriepartners. Aanmelden voor de showcases kan tot en met 21 juni 2023. Nederlandse artiesten die worden geselecteerd voor de showcases kunnen aanspraak maken op een bescheiden tegemoetkoming in reis- en verblijfkosten. Lees hier meer over de gestelde criteria voor het ontvangen van showcase-support.
Aanmelden professionals Market Mission

Dutch Music Export heeft op deze Market Mission ruimte voor maximaal 10 Nederlandse muziekprofessionals. Interesse in deelname aan de Market Mission Spain, stuur een e-mail naar: marcel.albers@dutchmusicexport.nl

コメント


bottom of page