top of page

Indie in Town (UK) // Aanmelden artiesten + Financiële Ondersteuning

Op basis van het succes van eerdere edities organiseert ‘Indie in Town (UK)’ meerdere Indie in Town edities gedurende 2024.


Over 'Indie in Town'


IndieIndie in Town is een plek waar opkomende acts een nieuw publiek kunnen bereiken, bestaande uit zowel muziekliefhebbers als music professionals. Tijdens deze avonden treden zowel Nederlandse als Engelse acts op. Na een aantal succesvolle 'Indie in Town' avonden in Amsterdam en een zeer geslaagd debuut in Londen worden er meerdere Indie in Town edities in Londen georganiseerd gedurende 2024.


Engeland blijft een belangrijke markt voor veel Nederlandse acts. Om de continuïteit voor Nederlandse acts in Engeland te verstevigen ondersteunt Dutch Music Export in 2024 een aantal Indie in Town edities door bescheiden bij te dragen aan de kosten voor de organisatie en een bijdrage aan de reis- en verblijfkosten.

 

Volgende edities zullen plaatsvinden op 9 mei, 12 september en 7 november.Aanmelden


Beschik je als artiest over serieuze plannen voor Engeland, beschik je over UK-businesspartners en denk je dat een extra show in Londen je professioneel vooruit kan helpen, meld je dan aan via indieintownuk@gmail.com of door op de onderstaande knop te klikken.

 

Beantwoord de volgende vragen bij het insturen van je aanmelding:

 

Waarom wil je graag in de UK spelen?

Hoeveel Spotify luisteraars heb je op dit moment in de UK, specifiek in Londen?

Je wilt een stap zetten om in de UK te gaan spelen. Waar heb je hulp bij nodig?

Hoe onderscheid je je van andere acts in Nederland op dit moment? 

Hoe ziet je ideale team eruit? Denk aan (Nederlandse / buitenlandse) labels, agenten, promoters, management, etc.

 

Eerdere artiesten die o.a. hebben deelgenomen aan Indie in Town zijn Banji, Wodan Boys, Loupe, Waltzburg, Okke Punt, The Klittens, Mazey Haze, Jespfur, Queen's Pleasure, Wolf & Moon en Elephant.

 

De selectieprocedure is in handen van Indie in Town UK in samenwerking met Dutch Music Export.Comments


bottom of page