top of page

Matching Dutch Media Music Creatives to Top Entertainment Executives in LA

Na een succesvolle editie vorig jaar zijn, vindt er ook dit jaar weer een nieuwe reeks NL Media Music in LA sessies plaats in samenwerking met Buma Music in Motion.


De eerste online-bijeenkomst vindt plaats op 22 september 18:00 - 19:45 (online via Zoom), en wordt gehost door Ownors – een in de VS gevestigde marktplaats die executives in de entertainmentindustrie verbindt met makers en muzikanten door middel van terugkerende virtuele één-op-één mentoring. Tijdens deze sessie zullen zij uitleggen hoe hun mentor-programma er uitziet en een beeld schetsen van de muziekindustrie in LA. Tijdens de verschillende break-out sessie krijg je tevens de kans inzichten en feedback te verkrijgen van meerdere top professionals uit LA muziek scene.


Ben je een componist, uitgever of creative binnen de media-muziekindustrie en wil je zakendoen in L.A.?

De NL Media Music in LA sessies zijn een samenwerking tussen Buma Music in Motion, Netherlands Business Support Office (NBSO) in LA, Dutch Music Export en Creative Holland. De tweede en derde sessies vinden plaats op 28 oktober en 2 december.Sprekers

Pamela Charbit (A&R-manager, Atlantic Records, VS)

Pamela is A&R Manager bij Atlantic Records, waar ze hits en nummers verzamelt, ontwikkelt en tevens relaties onderhoudt met artiesten en executives uit de industrie over de hele wereld. Daarnaast is Pamela ook de oprichter van On The Move World, waar ze werkt met wereldberoemde artiesten zoals Liam Payne, John Legend, Lil Dicky, Twenty One Pilots en Luis Fonsi.


Eric Garcetti (burgemeester, stad Los Angeles, VS)

Burgemeester Garcetti is de vierde generatie Angeleno en de 42e burgemeester van Los Angeles. Hij is de eerste gekozen Joodse burgemeester van de stad en de tweede opeenvolgende Mexicaans-Amerikaanse burgemeester. Hij werd verkozen tot de jongste burgemeester in meer dan 100 jaar. Op het moment van zijn inauguratie was hij 42.


James Jones (co-founder en CEO, Ownors Technologies, Inc., VS)

James is de medeoprichter en CEO van Ownors Technologies, Inc., een technologiebedrijf dat Ownors and Bump heeft gecreëerd. De op creators gerichte platformen bieden virtuele één-op-één begeleiding van branche-experts tot makers, helpt daarnaast bij tracks, en verzamelt en biedt AI-gestuurde microadviezen aan makers over de hele wereld.


Arabian Prince (founder, N.W.A., VS)

Arabian Prince is een songwriter, rapper, producer, DJ, technoloog, Pro gamer en futurist. Arabian is vooral bekend als een van de oprichters van de door Rock and Roll Hall of Fame ingewijde rapgroep NWA. Daarnaast is hij prichter van iNov8 Next Open Labs, GGGOAT Streaming PC, partner bij Incub8 Next, partner bij Covitech, CEO van Proper Myth Animation Studios en president van The Los Angeles First Tech Challenge Robotics Competition.


Phoenix Red (hoofd van A&R, Remix Republic | Universal Music Group, VS)

Phoenix is ​​het hoofd van A&R voor Remix Republic, een divisie van Universal Music Group waar hij nieuwe artiesten en songwriters scout, demo-inzendingen beoordeelt, talent koppelt aan labelprojecten en nummers pitcht voor plaatsingen. Een paar credits zijn onder meer: Tisha Campbell ‘Steel Here’, J Holiday ‘Sing To You’, Bobby Valentino ‘Dusk Till Dawn’, J Holiday ‘Round 2’, ElectraRED ‘Indigo’ en de Transformers Vol. 1.


Chris Schwartz (founder, Ruffhouse Records, VS)

Chris is de oprichter van het legendarische Ruffhouse Records dat wereldwijd meer dan 200 miljoen platen heeft verkocht met legendarische artiesten als Ms. Lauryn Hill, Wyclef, Nas, Kris Kross, DMX, Beanie Sigel, the Fugees en Cypress Hill. Hij is momenteel de CEO van RuffNation Entertainment.
Comentários


bottom of page